Ignite Public Startup-hjältar: Easy to Trust

I den sista artikeln i serien presenterar vi Easy to Trust, ett bolag som vill öka lönsamheten och effektivitet i företag genom att förankra hållbarheten och öka den i verksamheten.

Banner with text from the post

Easy to Trust är en digital plattform som hjälper företag att uppnå större effektivitet och ökad lönsamhet, med en tydlig koppling till FN:s globala mål för hållbar utveckling.

På Ignite Global Goals matchmaking träffade de potentiella nya kunder inom den offentliga sektorn genom Ignite Public.

– Vi är här för att skapa kontakter för att få en ny kund. Mötena har gått jättebra. Att jobba mot offentlig sektor är lite annorlunda än mot den privata. Processen och beslutsfattande är en längre process. Behovet finns men även om processerna kanske inte finns där. Det är jättespännande, så roligt och inspirerande att vara här, säger bolagets VD Mari Hellblom.

Satsar på 100 miljoner i omsättning och lanseringen i Asien.

– Om 5 år är vi internationella i hela världen, då har vi expanderat till ett stort bolag, har 100 000 miljoner i omsättning och närvaro framförallt i Indien, Kina och Europa.

Läs mer på deras hemsida: http://www.easytotrust.com

Share this article

Get inspired by the Ignite Sweden Stories and articles

Login for Ignite Sweden members

Sign in to our digital platform Ignite Magic to join our program, check out our upcoming matchdays, update your company profile, and access useful resources created exclusively for members such as legal templates and other material to help you prepare for your meetings.

Not a member yet?

Click on the boxes below to learn more about our memberships and get started.